Kahvila Wanha Asema Vuokatti

Vastapaistetut, laktoosittomat vohvelit makein ja suolaisin täyttein, saatavana myös gluteenittomina.

Nauti kahvilassa tai nouda kotiisi.

Nyt voit tehdä myös ennakkotilauksen sivuiltamme.

Nauti kahvilassa tai nouda

Suosittu vohvelikahvilamme avautuu jälleen tammikuussa. Poikkea idylliseen, entisen rautatieaseman tiloissa toimivaan kahvilamme tai tilaa tuotteet noudettavaksi.

ENNAKKOTILAUS

Voitte tehdä kahvilaan nyt myös ennakkotilauksen. Valitkaa vohvelit, juomat sekä muut tuotteet ostoskoriinne ja lähettäkää meille tilaus. Voitte valita, nautitteko vohvelit paikan päällä vai pakkaammeko ne teille TAKE AWAY - kassiin. Voitte halutessanne maksaa tilauksen ennakkoon, jolloin lähetämme teille  IZettle/Klarnan tarjoaman maksulinkin, jonka kautta voitte maksaa ostoksenne turvallisesti pankki/luottokortilla. Linkin voimme lähettää tekstiviestinä, sähköpostitse tai WhatsApp -sovelluksen kautta. Kahvilassa maksutapoina käteinen sekä pankki/luottokortit.

Nouto:

Voitte noutaa tuotteet Wanhalta Asemalta osoitteesta Keskuskuja 1, 88610 Vuokatin entiseltä rautatieasemalta. Sisäänkäynti radan puolelta.

"Hieno paikka. Sisustuksessa käytetty vanhaa materiaalia niin kuin asemamiljööseen kuuluukin. Viihdyin."

M.Heikkinen

"Erinomaiset vohvelit myös gluteenittomana. Kiva tunnelma ja tila"

T.Leiponen

"Kahvila jossa herkuttelimme vastapaistetuilla vohveleilla jäätelön, kermavaahdon ja marjahillon kera. Tarjolla on kahvia, pikkupurtavaa ja matkamuistoja. Pönttö uunissa paloi iloinen lämmittävä tuli."

H.Kyrölä

Vohvelikahvila Vuokatti

Wanha Asema sijaitsee Vuokatin entisellä rautatieasemalla osoitteessa Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti. Katinkultaan meiltä on n. 2 km ja Kattikeskukselle n. 1 km.

Verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät voimassaolevat arvonlisäverot 14 % tai 24 %. Veroerittely näkyy lopullisessa kassakuitissa.

Kahvila Vuokatti

Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti

Aukioloajat

Maanantai - perjantai

12 - 17

Lauantai

suljettu

Sunnuntai

suljettu

Yhteystiedot

Kahvila siellä sun täällä:

Vuokatin asemarakennuksen historiaa

Vuokatin asema

Vuodesta 1926.

Vuokatin asemarakennus on vuodelta 1926 - hirsirakenteinen, aidolla punamullalla maalattu talo kätkee sisäänsä "asemapäällikön" asunnon yläkerrassa ja alakerran odotustila & lipunmyyntihuone palvelevat nyt kahvilamme asiakkaita. Aseman pihapiiriin kuuluvat myös entinen makasiinirakennus, entinen tallirakennus, saunarakennus sekä suuri aseman puisto.

Talon takana kulkevalla radalla on matkustajaliikennettä ollut viimeksi 90-luvulla. Nyt radalla kulkevat enää rahti- ja puujunat. Taloa vastapäätä on yksi pohjoisen Suomen tärkeimmistä raakapuun säilytys- ja lastausalueista. Raakapuuta kuljetetaan asemalta eri puolille Suomea puunjalostusteollisuuden käyttöön. Aseman kahvila palvelee asiakkaitaan talviaikaan.

Wanha Asema Vuokatti : Trip Advisor