Kahvila Wanha Asema Vuokatti

Vohvelikahvila toimii Vuokatin kylän entisellä rautatieasemalla.

Suosimme toiminnassamme pien / lähituottajia. Käytämme aitoja, maukkaita raaka-aineita. Valmistamme itse vohvelitaikinat, joissa käytetyt luomukanamunat tulevat Katan kanalasta Haapajärveltä. Pehmeän täyteläiset jäätelöt meille valmistaa paikallinen Huuskolan maatila ja lisäaineettomat mansikka- sekä vadelmahillot keittelee meille niiden viljelijä Marja-Areena Pielavedeltä. Gluteenittomat jauhot tulevat Virtasalmen viljatuotteelta.

Kahvilan puodista löydät mm. luonnonkosmetiikkaa, kotimaisia kynttilöitä, puutuotteita, koriste-esineitä sekä sisustus- & lahjatavaraa. Nettisivuillamme on esitelty vain osa puodin tuotteista.

Kahvila avoinna:

Arkisin 10 - 17

Lauantaisin 11-15

Sunnuntaisin suljettu

Nauti kahvilassa tai nouda mukaasi

Poikkea idylliseen, entisen rautatieaseman tiloissa toimivaan kahvilamme tai tilaa puhelimitse meiltä noudettavaksi. Sähköinen tilauskanavamme on poistettu käytöstä toistaiseksi.

"Hieno paikka. Sisustuksessa käytetty vanhaa materiaalia niin kuin asemamiljööseen kuuluukin. Viihdyin."

M.Heikkinen

"Hyvä palvelu ja kohtuullisen nopeakin, vaikka kävimme pahimpaan sesonkiaikaan. Sisustukseltaan persoonallinen, vanhaan rakennukseen täydellisesti sopivaa rekvisiittaa, erityisesti lapsille elämys jo pelkästään ulkoisilta puitteiltaan! Tämän lisäksi itse pääasia, vohvelit, ovat maukkaita ja täytevalikoimaa on varmasti riittävästi, makean lisäksi myös suolaiset vaihtoehdot. Pullaa ja muuta peruskahvilamättöä täällä ei tarjota ja hyvä niin. Erityisen positiivista ja harvinaista tämäntyyppiselle paikalle; myös kahvi on oikeasti hyvää!"

TuuliEs

"Kahvila jossa herkuttelimme vastapaistetuilla vohveleilla jäätelön, kermavaahdon ja marjahillon kera. Tarjolla on kahvia, pikkupurtavaa ja matkamuistoja. Pönttö uunissa paloi iloinen lämmittävä tuli."

H.Kyrölä

Sympaattinen pikkukahvila. Kivoja tuotteita myynnissä ja kotiin lähtikin tuliaisia. Hyvä savulohivohveli, mutta kinuski-karpalo vei kielen mennessään!

Maria K.

Vohvelikahvila Vuokatti

Wanha Asema sijaitsee Vuokatin entisellä rautatieasemalla osoitteessa Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti. Katinkultaan meiltä on n. 2 km ja Kattikeskukselle n. 1 km.

Aukioloajat:

Maanantai - perjantai klo 10 - 17

Lauantai klo 11 - 15

Joulun / uudenvuoden aukioloajat:

24-26.12: suljettu / closed

27-30.12: 10-17

31.12: 11-15

1-2.1.2022: suljettu /closed

Kahvila Vuokatti

Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti

Avoinna:

Maanantai - perjantai

10 - 17 

Lauantai

11 - 15

Sunnuntai

Suljettu

Yhteystiedot

Kahvila Wanha Asema Vuokatti Facebook / Instagram:

Waffle café at the old railway station Vuokatti

Vuokatin asema

Vuodesta 1926.

Vuokatti railway station has been build in 1926. The old railway station works as a waffle café nowdays. You are warmly welcome to visit us and enjoy fresh waffles with salty or sweet toppings. Waffle Café Wanha Asema Vuokatti at social media: Trip Advisor / Instagram / Facebook