Kahvila Wanha Asema Vuokatti, Sotkamo

Vohvelikahvila idyllisellä Wanhalla Asemalla.

Suosimme toiminnassamme pien / lähituottajia.

Kahvilan puodista löydät mm. luonnonkosmetiikkaa, kotimaisia kynttilöitä, puutuotteita, koriste-esineitä sekä sisustus- & lahjatavaraa.

Kahvila avoinna:

Arkisin 11 - 17

Lauantaisin 11-15

Sunnuntaisin suljettu

HUOM ! Lauantaina 18.3 avoinna 11-16. 

Vohvelikahvila Vuokatti, Sotkamo

Poikkea idylliseen, entisen rautatieaseman tiloissa toimivaan kahvilamme. Paistamme herkulliset vohvelit tilauksesta ja täytteeksi voit valita vaikkapa kermavaahtoa + itsekeitettyä  mansikkahilloa tai paikallisen maatilan jäätelöitä. Listalta löydät myös suolaisia vohvelivaihtoehtoja.

Aseman puodista löytyy kaikenlaista kivaa, mm. hunajatuotteita, sisustus- ja lahjatavaraa, kynttilöitä, postikortteja, palasaippuoita ja - shampoita sekä Magradan ihania hiustenhoitotuotteita ja suihkusaippuoita. Nettisivuilamme on esitelty vain osa puodin valikoimasta, joten kannattaa poiketa paikan päälle katsomaan.

Vohvelikahvilamme sijaitsee keskeisellä paikalla Vuokatissa - Katinkullan kylpylähotelliin on meiltä n. 2 km matka ja Vuokatin rinteille (Hesburgerin mäki) n. 1 km.

Somekanaviltamme sekä Google Mapsista löydätte liudan valokuvia ja lisätietoa kahvilastamme.

Olette sydämellisesti tervetulleita Wanhalle Asemalle Vuokattiin !

"Aivan ihana, tunnelmallinen paikka. Sisustuksessa käytetty loistavasti luovuutta pieniä yksityikohtia tehdessä. Isäntäväki erittäin palvelualtista ja asiakasystävällistä. Asemalta saa myös gluteenittomia vohveleita ja oli muuten hyvää, nam. Kannattaa käydä katsomassa ja maistamassa."

S.Kuoppamaa

"Hyvä palvelu ja kohtuullisen nopeakin, vaikka kävimme pahimpaan sesonkiaikaan. Sisustukseltaan persoonallinen, vanhaan rakennukseen täydellisesti sopivaa rekvisiittaa, erityisesti lapsille elämys jo pelkästään ulkoisilta puitteiltaan! Tämän lisäksi itse pääasia, vohvelit, ovat maukkaita ja täytevalikoimaa on varmasti riittävästi, makean lisäksi myös suolaiset vaihtoehdot. Pullaa ja muuta peruskahvilamättöä täällä ei tarjota ja hyvä niin. Erityisen positiivista ja harvinaista tämäntyyppiselle paikalle; myös kahvi on oikeasti hyvää!"

TuuliEs

"Kahvila jossa herkuttelimme vastapaistetuilla vohveleilla jäätelön, kermavaahdon ja marjahillon kera. Tarjolla on kahvia, pikkupurtavaa ja matkamuistoja. Pönttö uunissa paloi iloinen lämmittävä tuli."

H.Kyrölä

Sympaattinen pikkukahvila. Kivoja tuotteita myynnissä ja kotiin lähtikin tuliaisia. Hyvä savulohivohveli, mutta kinuski-karpalo vei kielen mennessään!

Maria K.

Vohvelikahvila Vuokatti

Wanha Asema sijaitsee Vuokatin entisellä rautatieasemalla osoitteessa Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti, Sotkamo. Kahvilamme on allergiasyistä eläimetön. Kesäaikaan karvaiset kaverit ovat tervetulleita terassille ja pihalla on aidassa "parkkipaikkoja", jossa koirat voivat turvallisesti odotella. 

Aukioloajat:

Maanantai - perjantai klo 11 - 17

Lauantai klo 11 - 15

Sunnuntai suljettu.

Lauantaina 18.3.2023 avoinna tuntia pidempään eli 11-16.

Etäisyydet meille:

Katinkulta Holiday Club, Vuokatti 1,9 km

Supermarket Vuokatti 900 m

Vuokatin Rinteet 1 km

Break Hotel Sokos Vuokatti 2,3 km

Hotelli Vuokatti & Suites 1,5 km

Hotelli Aateli, Vuokatti 1,4 km

Vuokatti Sport 1,2 km

Iidan Kulta Oy 1 km

Vuokatti Country Club 1,3 km

Vuokatinranta 1,2 km

Suites3Kivilinna 1,6 km

S-Market Vuokatti 850 m

Kahvila Vuokatti, Sotkamo

Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti

Avoinna:

Maanantai - perjantai

11 - 17 

Lauantai

11 - 15

Sunnuntai

Suljettu

Yhteystiedot

Kahvila Wanha Asema Vuokatti Facebook / Instagram:

Waffle café at the old railway station Vuokatti

Vuokatin asema

Vuodesta 1926.

Vuokatti railway station has been build in 1926. The old railway station works as a waffle café nowdays. You are warmly welcome to visit us and enjoy fresh waffles with salty or sweet toppings. Waffle Café Wanha Asema Vuokatti at social media: Trip Advisor / Instagram / Facebook

Distance to:

Katinkulta Holiday Club 1,9 km

Vuokatinrinteet 1 km

Break Hotel Sokos Vuokatti 2,3 km

Hotel Vuokatti & Suites 1,5 km

Hotel Aateli 1,4 km

Vuokatti Sport 1,2 km

Iidan Kulta Oy 1 km

Vuokatti Country Club 1,3 km

Vuokatinranta 1,2 km