Kahvila Wanha Asema Vuokatti

Vastapaistetut, laktoosittomat vohvelit makein ja suolaisin täyttein, saatavana myös gluteenittomina.

Nauti kahvilassa tai nouda.

Voit tilata kahvilan & puodin tuotteet kätevästi verkkokaupastamme joko ennakkotilauksena kahvilaan tai TAKE AWAY -pakattuina. Verkkokaupassamme käytössä turvalliset, kotimaisen Paytrailin tarjoamat maksutavat.

Tilaukset myös puhelimitse: 045 787 22800

KAHVILA & VERKKOKAUPPA SULJETTU 7-16.5 välisen ajan. 

Nauti kahvilassa tai nouda

Poikkea idylliseen, entisen rautatieaseman tiloissa toimivaan kahvilamme tai tilaa tuotteet noudettavaksi.

VERKKOKAUPPA

Valitkaa vohvelit, juomat sekä muut tuotteet ostoskoriinne ja lähettäkää meille tilaus. Voitte valita, nautitteko vohvelit paikan päällä vai pakkaammeko ne teille TAKE AWAY - kassiin. Voitte halutessanne maksaa tuotteet kotimaisen Paytrail verkkomaksupalvelun kautta tai noudon yhteydessä pankki/luottokortilla tai käteisellä.

Nouto:

Voitte noutaa tuotteet Wanhalta Asemalta osoitteesta Keskuskuja 1, 88610 Vuokatin entiseltä rautatieasemalta. Sisäänkäynti radan puolelta.

"Hieno paikka. Sisustuksessa käytetty vanhaa materiaalia niin kuin asemamiljööseen kuuluukin. Viihdyin."

M.Heikkinen

"Hyvä palvelu ja kohtuullisen nopeakin, vaikka kävimme pahimpaan sesonkiaikaan. Sisustukseltaan persoonallinen, vanhaan rakennukseen täydellisesti sopivaa rekvisiittaa, erityisesti lapsille elämys jo pelkästään ulkoisilta puitteiltaan! Tämän lisäksi itse pääasia, vohvelit, ovat maukkaita ja täytevalikoimaa on varmasti riittävästi, makean lisäksi myös suolaiset vaihtoehdot. Pullaa ja muuta peruskahvilamättöä täällä ei tarjota ja hyvä niin. Erityisen positiivista ja harvinaista tämäntyyppiselle paikalle; myös kahvi on oikeasti hyvää!"

TuuliEs

"Kahvila jossa herkuttelimme vastapaistetuilla vohveleilla jäätelön, kermavaahdon ja marjahillon kera. Tarjolla on kahvia, pikkupurtavaa ja matkamuistoja. Pönttö uunissa paloi iloinen lämmittävä tuli."

H.Kyrölä

Sympaattinen pikkukahvila. Kivoja tuotteita myynnissä ja kotiin lähtikin tuliaisia. Hyvä savulohivohveli, mutta kinuski-karpalo vei kielen mennessään!

Maria K.

Vohvelikahvila Vuokatti

Wanha Asema sijaitsee Vuokatin entisellä rautatieasemalla osoitteessa Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti. Katinkultaan meiltä on n. 2 km ja Kattikeskukselle n. 1 km.

Kahvila Vuokatti

Keskuskuja 1, 88610 Vuokatti

Kahvila suljettu viikon 19 ( 7-16.5.2021 ) välisen ajan. 

Maanantai - perjantai

12 - 17 

Lauantai

Suljettu

Sunnuntai

Suljettu

Yhteystiedot

Kahvila Wanha Asema Vuokatti Facebook / Instagram:

Waffle café at the old railway station Vuokatti

Vuokatin asema

Vuodesta 1926.

Vuokatti railway station has been build in 1926. The old railway station works as a waffle café nowdays. You are warmly welcome to visit us and enjoy fresh waffles with salty or sweet toppings. Waffle Café Wanha Asema Vuokatti at social media: Trip Advisor / Instagram / Facebook Waffle Cafe is closed during the week 19.